svētdiena, 2010. gada 11. aprīlis

Daži cilvēk ir priviliģētāki nekā citi

Gan jau, ka piekritīsiet, ka vairākiem cilvēkiem ir dota izvēles brīvība, kuru izmanto savu mērķu sasniegšanai. Ar izvēles izdarīšanu tiek ietekmēta vai noteikta viņu dzīve. Citiem ir vairāk resursi un prasmes, kas tos padara par veiksmīgiem dzīvē, toties es jūtos priviliģēts par savu izvēli būt piederīgam ViA debašu klubam.


Ieguldot nelielus personīgos resursus un kļūstot par daļu no debašu kluba, var iegūt ne tikai vērtīgus sociālos kontaktus (gan kluba iekšienē, gan ārpus tā) un pavadīt laiku ar superīgiem cilvēkiem, bet arī pamatīgi uzlabot labsajūtu un smelties iedvesmu no apkārtējiem.


Tāpēc atmetu piesardzību un saku, ka VIADK sevī apvieno Vidzemes inteliģentāko, atvērtāko, radošāko un jautrāko sabiedrības daļu. Par to es ļoti labi arī šajā nedēļas nogalē pārliecinājos.


Iesaku nelaist garām nevienu iespēju (turnīri, alus bāra apmeklējumi, sesijas, grillparty u.c. ), ko sniedz šis priviliģētais stāvoklis, jo tu nekad nevari būt drošs, ko palaidīsi garām. J


4 komentāri:

  1. Nevaru nepiekrist. Cheers!


    (http://www.leningradspb.ru/)

    AtbildētDzēst
  2. Nevaru nepiekrist, šim nepastāv pretargumentu!

    "WE ROCK!"

    AtbildētDzēst
  3. Varu tikai Tev piekrist, Ērik! Lepojos ar saviem debašu kluba biedriem un vienmēr izbaudu ViADK kompāniju (citreiz man pat pieteik ar 15 minūtēm no debašu sesijas, lai mans garastāvoklis uzlabotos).
    Lielisks Kristīnes Č. raksts par Banku augstskolas turnīra neoficiālo daļu pieejams šeit: http://upisiela48.blogspot.com/2010/04/nopietna-pasakuma-nenopietna-dala-jeb.html

    AtbildētDzēst
  4. Atkārtošos un piekritīšu Ērikam!

    Paldies Jums visiem par foršajām divām dienām!
    Ar gandarījumu varu teikt, ka man ir dota lieliska iespēja atpūsties, debatēt ar ViA DK biedriem!

    AtbildētDzēst