otrdiena, 2010. gada 14. decembris

Informācija par turnīra norisi

Kā jau iepriekš ziņojām - Ziemassvētku debašu turnīrs norisināsies 18.-19.decembrī, Vidzemes Augstskolā Cēsu ielā 4.

Sestdien, 18.decembrī no plkst. 10:00 - 10:30 paredzēta dalībnieku reģistrācja. Pēc tam būs turnīra atklāšana un pirmie divi riņķi. Pēc otrā riņķa paredzēts pusdienlaiks.

Šogad Vidzemes Augstskolas debašu klubs dalībniekiem nenodrošinās ēdināšanu pilnā apmērā. Toties mēs esam parūpējušies par to, lai turnīra dalībnieki saņemtu atlaides kvalitatīvajā un lētajā Valmieras kafejnīcā "Bastions".
Atlaide darbojas uzrādot ISIC studenta karti, tādēļ, visiem, kuri vēlas ietaupīt, iesakām paņemt līdzi ISIC kartes.

Sestdien pēc pusdienlaika paredzēti vēl divi debašu riņķi. Pēc kuriem plānota došanās uz naktsmītnēm un iekārtošanās tajās. Naktsmītnes šogad tiks nodrošinātas Vidzemes Augstskolas dienesta viesnīcas (kopmītņu) telpās. Dalībniekiem nepieciešams ņemt līdzi segas vai guļammaisus, jo tiks nodrošinātas tikai gultas vietas. ViA kopmītnes tiek dēvētas par vienām no kvalitatīvākajām kopmītnēm Latvijā, tāpēc nav pamata uztraukumam!

Pirmās turnīra debašu dienas noslēgums paredzēts viesmīlīgajā "Chill Inn".

Kā ierasts esam parūpējušies par to, lai visi debatētāji varētu kopā atpūsties pirmās dienas noslēgumā. Šogad jautros ritmos tas notiks "Chill Inn", kas atrodas pašā Valmieras centrā. Bārs "Chill Inn" ir īpašs ar savu viesmīlību, draudzīgajām cenām un labo mūziku.

Otrā turnīra diena Vidzemes Augstskolā sāksies ar brokastu tēju/kafiju, kam sekos 5.riņķis, pusfināls un fināls. Pēc fināla paredzēta apbalvošana un neliels bankets.

Vidzemes Augstskolas debašu kluba rīkotājā turnīrā dalībniekiem tiks sarūpētas balvas sadarbībā ar Swedbank, Vidzemes Ausgstskolas Studentu apvienību, alus darītavu "Valmiermuižas alus" un pilsētas galeriju "Valleta", kā arī SEB banku.

Uz tikšanos Valmierā 18.-19. decembrī!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru