trešdiena, 2008. gada 24. decembris

Piedodiet- mums ir viedoklis, un mēs mākam to argumentēt!

Labrīt!

Es piecēlos un jūtu sevi- tas jau ir labi!
Iemesls tam, kāpēc rakstu šo ierakstu ir mana lielā vēlēšanās izdarīt kaut ko labu un novēlēt kādam priecīgus svētkus :-)

Īstenībā man līdz vakardienai nebija nekāda svētku sajūta- domāju, ka tas ir loģiski- dēļ visas tās steigas, kura bija iepriekšējās dienās :-)
Bet vakar- novēlot kādam cilvēkam Priecīgus svētkus un tajā brīdī rādot viņam vidējo pirkstu (tas nebija mans brālis), es sapratu, ka mēs paši, nevis kaut kādi rotājumi, fancy dāvanas un viss tas mierīgi zaļais un uzbudinoši sarkanais, spēj radīt kaut kādas sajūtas :-) Teiksiet- bāc, Reini, Tu to saprati tikai tagad? Nu jā, jo visu laiku mēs visi par to esam runājuši, visi to esam dzirdējuši, bet, vai mēs visi to bijām sapratuši..?

Kāpēc tieši ViA DK blogā tiek likts kas šitāds- pārsvarā jau tikai tāpēc, ka šo lasa cilvēki, kuri man ir ne tikai Debašu kluba biedri, bet arī draugi- un tas ir tas, kas ViA DK padara tik ļoti īpašus- tas, ka mums ir ideāls mikroklimats, kurš ir balstīts uz kaut ko vairāk nekā uz pulcēšanos 2-reiz nedēļā :-)

Priecīgu svētkus!

4 komentāri:

  1. Priecīgus svētkus arī tev Reini!:)
    Un tavs ieraksts tik tiešām VIA DK liek sajusites īpašam...

    AtbildētDzēst
  2. tas par vidējo pirkstu - pats gluži to pašu varu teikt. pa pēdējo rindkopu paldies! no ziemassvētku stāstiem man gan kaut kā patika šis

    AtbildētDzēst
  3. Es vienkārši pateikšu - PALDIES, KA ESAT!!! Priecīgus ne tikai svētkus un turamies.. :D :* !

    AtbildētDzēst
  4. Es tikai varu pievienoties daudzinātāju un glaimu krusai, jo svētkos apsveicu. Neceri sagaidīt divus apsveikumus no manis :)

    AtbildētDzēst