trešdiena, 2009. gada 4. februāris

Mūsu īpašumā nonāk bārs

Otrdien, pēc kārtējas debašu sesijas, neparedzēti interesants izvērtās, mums ļoti labi pazīstamā, "Alus bāra" apmeklējums.

Pēc debatēm tā nu sanāca, ka pirmie Alusbārā ieradās Orlovs ar dāmām (Marta,Kriksis, Elīna P. un Elīna K.) . Ierodoties pārējiem, pēc alus izsalkušiem debatētējiem (Kārlis, Jānis, Reinis B., Kristaps, Ēriks) , bārā sagaidīja pamatīgs pārsteigums - bāra īpašnieks, bārmenis, apkalpotājs un labs cilvēks vienā personā bija atstājis baru Orlova un dāmu īpašumā, kuri jau nekautrīgi rīkojās aiz letes, izvēloties da jebkādus dzērienus. Vēlāk, jau iesilušiem, pievienojās arī Rienis S. un Zane un ballīte iet vaļā, malkojot dzērienus un sarunājoties par gana intīmiem jautājumiem.

Neskatoties uz to, ka bara pārvaldība atstāta pilnīgi svešās rokās, īpāšniekam atbraucot, viņš vēl ar lielāko prieku uzsauc alu un piešķir atlaides. Lai arī kurā valstī, bet Latvijas apstākļos, kur uzticības līmenis nav no tiem aukstākajiem, atstājot uzņēmumu dzerošu studentu pārvaldībā, pēc Orlova domām, varētu ierosīnāt Lāčplēša ordeni par varonību. Ja ne ordeni, tad nozīmīti ar uzrakstu "the best bartender ever" bārmenis būtu pelnijis.

Kārlis ballīti pavada stāstot par sidra ierakšanas tehnoloģijām un par melnā kaķa bārmeņa nodzeršans paņēmieniem, ar mērķi pēc tam viņu varētu pārliecināt, lai ielej tam putas. Bet pēc mirkļa, nopelnot divus akcijas alus kausus viņš ballīti beidz, aizmiegot uz bāra letes laimīgs, jo kļuvis par vakara varoni.

Palēnām ballīte biedzās arī pārējiem, bet šodien mēs pamodāmies pavisam citā valstī. Valstī, kur klientu un pakalpojumu sniedzēju attiecības balstās tikai uz uztcību, kur sirdrs ir jāierok zemē, lai tas sasaltu un iegūtu maksimālo grādu skaitu, kur var dabūt alus putas melnejā kaķi (labi sarunājot), kur studentiem piemēro īpašas dzērienu cenas un kur debašu klubam pieder bars.

3 komentāri: