pirmdiena, 2009. gada 21. septembris

Atskats par BA rīkoto tiesnešu semināru

Šo sestdien 19.septembrī, ViA DK pārstāvji: Reinis S., Jānis R., Kristaps R., Elīna P., Zane K. un Reinis B. - atradāmies Banku Augstskolas DK rīkotajā tiesnešu seminārā, kur mēs visi trennējāmies tiesāt (to starpā tiesājām diezgan "interesantas" :D, 2 gadus vecas "paraugdebates"), un klausījāmies viena no LV un Baltijas valstu labākā Debatētāja M.Vaivara (REA LMT&Oxforda) lekciju par to, kā labāk tiesāt, par tiesāšanas "knifiem" un to, cik svarīgs debatētājam ir stils! (Vismaz Zanei ar to nav nekādu problēmu :D).

Tiesnešu seminārā ,gan mazākā skaitā kā mūsu Debašu kluba, bija arī pārstāvji no BA un REA LMT debašu klubiem.

Liels paldies BA DK, un Līvai par labi organizēto semināru un picām!!!

P.S. -Kefīrs ir labs :D

3 komentāri:

  1. STILS ir svarīgs ne tikai "Kefīrā", bet arī debatējot! Pēc semināra es esmu gatava par to uztaisīt prezentāciju jaunajiem debatētājiem. Kā nekā viņiem pirmajā turnīrā, Valmierā, sevi vajadzēs parādīt uz visiem 100%.

    AtbildētDzēst
  2. Ir izvaidojusies kāda jauna koalīcija, vai arī neesmu bijis pietiekami vērīgs, ka LUDK ir palaidis garām šo vērtīgo pasākumu?

    AtbildētDzēst
  3. Raivi, tā bija mana privātā iniciatīva sarīkot savam klubam apmācību, pie reizes piedāvājot arī ViA DK.

    Tā kā telpu resurss cilvēku skaitam virs 10 nebija pieejams tā, lai visu dienu varētu lielākam cilvēku skaitam nodrošināt sēdvietas un audiovizuālo aparatūru(augstskola sestdienās ir noslogota), nolēmu par labu nelielai kolaborācijai.

    AtbildētDzēst