svētdiena, 2009. gada 25. oktobris

SSE Riga Practice Tournament 2009


Sestdien, 24.oktobrī Vidzemes Augstskolas Debašu kluba (VUAS) delegācija 12 cilvēku sastāvā devās uz SSE Riga rīkoto treniņturnīru, kurā piedalījās dalībnieki no visām Baltijas valstīm. Kopā 28 komandas (56 dalībnieki) cīnījās par iekļūšanu finālā. Kas attiecas uz mūsu kluba sasniegumiem, tad līdz finālam nevienai komandai neizdevās aizcīnīties, tomēr mūsu klubs starp Latvijas debašu klubiem ierindojās uzreiz aiz turnīra uzvarētājiem SSE Riga DS skatoties pēc vidējā komandu sasniegumu līmeņa. Uzteicama ir arī Kristapa Ročāna 15. vieta pēc individuālajiem runātājpunktiem.

Turnīra rīkotāji bija parūpējušies arī par saistošām rezolūcijām:
1.riņķis: "THW give parents proxy votes for their children"
2.riņķis: "THW provide North Korea unconditional food aid"
3.riņķis: "THW allow surrogate motherhood for profit"
4.riņķis: "THW ban equality movements focusing on one group only"
Fināls: "THW tie the liabilities of borrowers to the value of their provided collateral"

Kopumā šo treniņturnīru vērtējam kā izdevušos. No VIADK šis turnīrs kā pirmais bija četriem dalībniekiem, ņemot vērā pieredzi, kas tika iegūta, cerīgi raugāmies uz nākamajiem turnīriem Latvijas mērogā.

Mūsu delegācija sastāvēja no tiesnešu korpusa, kuru veidoja Ēriks Ajausks, no 4 komandām: Reinis Sietiņš un Jānis Rukmanis (VUAS A), Kārlis Nīlanders un Jānis Segliņš (VUAS B), Elīna Kunga un Dita Okmane (VUAS C), Kristaps Ročāns un Rūta Kauce (VUAS D). Vēl mums palīdzēja Oskars Bičkovs, Laura Zatlere un Annija Beļicka, kuri rūpējās par video, audio un foto reportāžu nodrošināšanu. Paldies visiem debatētājiem par attieksmi un mūsu uzticamajiem palīgiem un atbalstītājiem!

Turnīra fotoreportāža pieejama ŠEIT

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru