trešdiena, 2009. gada 16. decembris

Publiskā debate par ES paplašināšanās politiku

Ceturtdien, 17. decembrī, plkst. 13:15 Vidzemes Augstskolā, Cēsu ielā 4, reprezentācijas telpā notiks publiskā debate "Eiropas Savienības paplašināšanās - par un pret".

Debatē piedalīsies Vidzemes Augstskolas Debašu kluba (ViA DK) biedri Reinis Sietiņš, Jānis Rukmanis, Kristaps Ročāns un Normunds Mihailovs. Debašu kluba dalībnieki analizēs ieguvumus un riskus tālākai ES paplašināšanai. Debati vadīs ViA Sociālo zinātņu fakultātes dekāne Dace Jansone.
Šī publiskā debate būs īpaša ar to, ka visi interesenti varēs sekot līdzi debatei arī internetā, vienlaikus komentējot un uzdodot jautājumus. Jautājumi tiks apkopoti un pēc tam sagatavotas ekspertu un speciālistu atbildes, kas arī tiks publicētas www.esmaja.lv.

Publiskā debate būs skatāma internetā - tiešsaistē

Papildus informācija par publisko debati:
- www.esmaja.lv
- www.leta.lv
- www.va.lv
- www.valmiera24.lv

2 komentāri:

  1. Ceram, ka debate būs ļoti interesanta, un ka tai būs daudz skatītāju, gan klātienē, gan internetā, kam arī būs savi viedokļi par ES paplašināšanos, cerams, ka tehnik šoreiz nepievils ;)

    AtbildētDzēst
  2. Pašiem patika, ceru, ka arī skatītājiem, dzirdējam dažu labu atsauci :), žēl tikai ka šoreiz tik maz komentētāju salīdzinājumā ar pagājušo reizi, bet varbūt tēma vienk. neliekas tik aktuāla, un katra Latvieša ikdienu skaroša. Jebkurā gadījumā gaidam nākošo publisko debati 28. janvārī ;)

    AtbildētDzēst