sestdiena, 2009. gada 5. septembris

Ar klusēšanu ilgi neizvilksi!

Vēlējos informēt cilvēkus, kuri šajā mācību gadā vēlas debatēt, ka pirmā debašu kluba sesija jeb tikšanās reize tiks noturēta CETURTDIEN 10. septembrī plkst. 19:30 Vidzemes Augstskolas telpās Cēsu ielā 229. auditorijā.

Uz šo tikšanās reizi tiek gaidīti visi debatēt gribētāji. Gan tie, kuri pirms tam ir debatējuši, kā arī tie, kuri pirms tam to nav darījuši. Pirmajā sesijā tiks sniegts vispārējs izklāsts par to, kas ir britu parlamentārās debates, kā arī debašu kluba pieredzējušie debatētāji piedalīsies paraugdebatē, lai cilvēki, kuri pirms tam nav debatējuši redzētu kāds ir parlamentāro debašu formāts.

Noteikti jāpiebilst, ka ViA debašu klubs ar atzīstamiem panākumiem ir piedalījies gan Latvijas, gan starptautiska mēroga debašu turnīros, un iesaistīšanās ViA DK sniedz lielisku iespēju attīstīt ne tikai savas oratora spējas, bet arī izceļot Latviju un lieliski pavadīt laiku!

Ja ir kāds, kurš vēlas iesaistīties ViA DK, bet nevar tikt ceturtdien, raksti uz debates@va.lv vai zvani 28306705 (Reinis).

Tiekamies Ceturtdien!

3 komentāri: