piektdiena, 2009. gada 18. decembris

„LUDK Ziemassvētku kauss 2009”

Esam sākuši kravāt somas un posties uz LUDK rīkoto turnīru „LUDK Ziemassvētku kauss”, kas notiks 2009. gada 19. un 20. decembrī Latvijas Universitātē.

Kā informē Latvijas Universitātes Debašu klubs (LUDK), tad 28 komandas no dažādām Latvijas universitātēm un augstskolām sacentīsies Latvijas Universitātes studentu organizētajā britu parlamentāro debašu turnīrā. Kopumā 56 studenti no Latvijas Universitātes, Latvijas Lauksaimniecības Universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes, Banku augstskolas, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Liepājas Universitātes, Vidzemes Augstskolas un Ventspils augstskolas sacentīsies par labākā debatētāja titulu un apspriedīs aktuālus politiskos, ekonomiskos un sociālos jautājumus. Turnīrs „LUDK Ziemassvētku kauss 2009” norisināsies LU galvenajā ēkā.

ViADK uz šo turnīru dosies 10 cilvēku sastāvā. Turnīrā tiesnešu lomu pildīs Ēriks Ajausks un Kristīne Savoņi. Savukārt cīnīties par iekļūšanu pusfinālā uz Rīgu dosies 4 komandas: Reinis Sietiņš un Jānis Rukmanis (ViADK - A); Normunds Mihailovs un Kristaps Ročāns (ViADK - B), Zane Kravale un Dita Okmane (ViADK - C); Jānis Orlovs un Reinis Bajors (ViADK - D)

7 komentāri:

  1. Par kādu pusfinālu - jācīnās par iekļūšanu finālā, vismaz jums točn.

    AtbildētDzēst
  2. Inteliģences punktus ar paņemšu līdzi piešķiršanai. Līdz rītam! :)

    Līva

    AtbildētDzēst
  3. Finālā noteikti kādam no mūsējiem jābūt. :)
    Veiksmi!

    AtbildētDzēst
  4. LUDK ir rezervējis 4 vietas priekš ViADK, bet ne jau pusfinālā. Tur būsim mēs. ;)

    AtbildētDzēst
  5. Super turnīs! :), Dejojoši mērkaķi un Delfīni prrrrrr.... ko vēl vairāk vajag lai būtu pašiem fun, un citiem prieks :)

    AtbildētDzēst
  6. Mājās atvestas visas iespējamās godalgas. Apsveicu ViA debašu klubu un jo īpaši Kristapu un Normundu. Tagad tikai neapstāties pie sasniegtā un turpināt iesākto :)

    AtbildētDzēst