pirmdiena, 2009. gada 30. novembris

Vidzemes Augstskolas debašu turnīra dienas kārtība

2009. gada 5. un 6. decembrī Vidzemes Augstskolā, Valmierā, Cēsu ielā 4 notiks britu parlamentāro debašu turnīrs. Vidzemes Augstskolas debašu klubs turnīrus rīko katru gadu un neskatoties uz sarežģīto ekonomisko situāciju arī šis gads nebūs izņēmums.

Šogad Vidzemes Augstskolas debašu klubs dalībniekiem nenodrošinās ēdināšanu pilnā apmērā. Toties mēs esam parūpējušies par to, lai turnīra dalībnieki saņemtu ievērojamas atlaides jau tā lētajā un kvalitatīvajā Valmieras kafejnīcā "Bastions". Šajā kafejnīcā ir iespējams paēst pusdienas nemaksājot vairāk kā Ls 1,30.

Kā ierasts esam parūpējušies par to, lai vakara pasākums būtu kvalitatīvs. Šogad rock n' roll ritmos tas notiks kafe "Jauna saule", kas atrodas pašā Valmieras centrā. Kafe ir īpaša ar savu viesmīlību, patīkamajām cenām un labo mūziku. Esmu pārliecināts, ka daži Banku Augstskolas pārstāvji to var apstiprināt!

Naktsmītnes šogad tiks nodrošinātas Vidzemes Augstskolas dienesta viesnīcas (kopmītņu) telpās. Šogad dalībniekiem nepieciešams ņemt līdzi guļammaisus (segas), jo tiks nodrošinātas tikai gultas vietas. ViA kopmītnes tiek dēvētas par vienām no kvalitatīvākajām kopmītnēm Latvijā, tāpēc nav pamata uztraukumam!

Arī šogad Vidzemes Augstskolas debašu kluba rīkotājā turnīrā dalībniekiem tiks sarūpētas balvas. Balvas ir sarūpētas sadarbībā ar pilsētas galeriju "Valleta" un alus darītavu "Valmiermuižas alus".

Uz tikšanos Valmierā 5. un 6. decembrī!
Dienas Kaartiiba via 2009

8 komentāri:

  1. liekas, ka stunda pusdienu pārtraukumam ir diezgan pamaz (uz Bastionu turp/atpakal+rinda Bastionā), redzu, ka citādi grūti izgrozīties, tomēr... oki, jauku dienu visiem!

    AtbildētDzēst
  2. Nesatraucies Dita - debatētāji ir ātri ēdāji :)

    AtbildētDzēst
  3. Būs labs pasākums. Šogad derētu tikt tālāk nekā pagājušajā gadā un izbaudīt to drudzi, kas ir iekšās pirms pašām atbildīgākajām runām.

    AtbildētDzēst
  4. Tā ir pareiza attieksme Normund!
    Jācer tikai, ka tas drudzis iekšās nebūs no kā cita (slimības).

    AtbildētDzēst
  5. Dzirdēju, ka šajā turnīra Chief Adjudicator būs Ēriks A. :)

    AtbildētDzēst