sestdiena, 2008. gada 22. novembris

Jaunumi no Viļņas



Oficiālā Viļņas turnīra daļa ir noslēgusies un arī abas musu komandas tāja ir finišējušas. Kristaps un Marta ar attiecīgām vietām - 2., 3., 2., 4., 3. pēc 5. turnīra riņķiem un 6. punktiem ieguva 21. vietu, savukārt Reinis un Jānis ar 5. punktiem ieguva 25. vietu (vietas pa kartām attiecīgi 4., 1., 4., 2., 4.). Kopā piedaloties 32 komandam, tikai viena komanda no Latvijas ( REA) spēja iekļūt pusfinālā. Finālā, kuru nesasniedza arī vienīgā Latvijas komanda, iekļuva debatatētāji no Īrijas, Somijas, Tartu kā arī vietējie Viļņas pārstāvji. Lai arī līdz pusfinālām nevienai mūsu komandai aizsniegties neizdevās atzīstams ir Kristapiņa sasniegums - 16. vieta pēc individāliem runātāja punktiem ( kopā no 64 dalībniekiem).

Lai nebūtu tikai sausa statistika, varu informēta par kadu nedaudz dzeltanāku vēsti - pēc svaigi saņemtām ziņām no Viļņas varu apgalvot, ka visi ir apmierināti ar turnīra organizēšanu. Un pašreiz ViA pārstāvji un sadraudzības studenti no Banku augstskolas un Latvijas Universitātes atpūšās, lai vēlāk dotos uz vakara pasākumu, kas notiks klubā "Havanna Social Club" (skan jau smalki) un nakamajā dienā apskatītu Viļņas skaistākas vietas. :)

4 komentāri:

  1. your blog very beautiful and more info ,make me excited. Congratulation!!

    AtbildētDzēst
  2. Turnīrs Viļņā bija lielisks!
    Par to, kā tieši un kāpēc mums tur gāja pašlaik top relīze (vai ne Kristapiņ), bet vissīkākos sīkumos mēs Jums pastāstīsim debašu tikšanās reizēs pirmdien un otrdien :)

    AtbildētDzēst
  3. yup, pieredze iegūta, līmenis redzēts tāds, ka žoklis atkarās gan pozitīvā, gan negatīvā nozīmē. dzīvojām, kā švītiņi, bankets bija pat ar dzīvo mūziku un stuff.

    AtbildētDzēst
  4. Piekritīšu Kārlim par pieredzi. Lai gan rezultāti šoreiz izpalika (ja neskaita Kristapiņa 16. vietu pēc spīkerpunktiem, kas ir vērā ņemams sasniegums), tad pieredzes guvums bija neatsverams. Organizācijas līmenis bija vairāk nekā uzteicams. Dzīvojām glamūrīgi un jautrība (kas šoreiz, galvenokārt, izpaudās Kārļa personībā, kas bija kā pērļu automāts) nepameta mūs ne mirkli :)
    Paldies Vidzemes Augstskolai par materiālo palīdzību un iespēju paraudzīties kas notiek tālāk par mūsu pašu "sētu".

    AtbildētDzēst